Koffie op het werk, de hele dag genieten

Naast dat K&P Coffee menig koffiedrinker thuis voorziet van een heerlijke smaakervaring, leveren wij ook koffie op het werk

 

De hele dag door heerlijke koffie op het werk

Nederlanders zijn een van de grootste koffiedrinkers ter wereld. Veel mensen beginnen s ochtends met een bak koffie om de dag sterk te starten. Het houdt men gefocust, gemotiveerd en tevreden. Hoe mooi zou het zijn als je de lekkere koffie van thuis mee zou kunnen nemen naar werk? Of om nieuwe koffie aroma's te ontdekken, als een echte barista? De hele dag door genieten, dat wil iedereen!
koffie op het werk

Waarom specialty coffee op werk?

Naast dat iedereen op deze manier kan genieten van heerlijke koffie op het werk, zitten hier veel voordelen. 
 • Een tevreden werknemer telt voor twee! Goede koffie op de werkvloer zorgt voor meer motivatie en creativiteit, wat zich laat zien in betere prestaties. 
 • Tegenwoordig is het lastig om nieuwe werknemers een bedrijf binnen te krijgen. Goede koffie is een mooi pluspunt! De gezelligheid die hierbij komt kijken is mooi meegenomen.
 • De indruk naar zakelijke relaties. Hoe mooi is het als een potentiële klant langskomt en je deze klant heerlijke koffie aan kan bieden? Dit geeft een goede indruk van je bedrijf.
 • Positiviteit binnen het bedrijf
koffie op het werk

 

Of u liever een makkelijke en snelle kop koffie op kantoor wilt of liever een met finesse gezette espresso in uw lunchroom, wij verzorgen voor iedere onderneming een passende oplossing. 

koffie op het werk

De beste apparatuur voor de onderneming

Naast het leveren van de koffiebonen bieden wij ook koffiezetapparaten en overige apparatuur aan voor de verhuur of de verkoop. De mogelijkheden zijn divers en erg afhankelijk van jouw onderneming.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Twijfel niet en neem contact op via onderstaand contactformulier of via levi@kp-products.nl

 • koffie op het werk

  Stimuleert productiviteit en creativiteit

 • koffie op het werk

  Maakt indruk op zakelijke relaties

 • koffie op het werk

  Positieve gesprekken over het bedrijf

Neem nu contact op!