Algemene voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

1. VOORWAARDEN

Dit zijn de Algemene Voorwaarden (“AV”) van K&P Coffee een onderneming, ingeschreven als eenmanszaak. K&P Products is gevestigd aan Karmelweg 6A, 3061KE te Rotterdam, Nederland. E-mail: info@kp-products.nl. Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 88046346 BTW-nummer:NL004530946B68

Deze AV zijn van toepassing op alle koop- en verkoopovereenkomsten die zijn aangegaan door K&P Products en haar klanten via de reguliere K&P Products website.  Door op ‘Accept’ [Accepteren] te klikken stem je in met de inhoud van deze Algemene Voorwaarden en de toepasbaarheid hiervan op de overeenkomst die je aangaat met K&P Products. Er kan geen account gecreëerd worden zonder in te stemmen met deze voorwaarden. Zonder account kunnen er geen producten worden gekocht.

2. AANKOPEN

2.1 Het aankoopproces

Je kunt een bestelling plaatsen op de Website door op de productpagina’s van alle gewenste artikelen op de knop ‘Bestel artikel’ te klikken, waardoor  het gewenste artikel in je Shopping Bag komt. Je kunt vervolgens je Shopping Bag nakijken en eventuele wijzigingen aanbrengen. Je kunt maximaal 1 kortingscode of waardeboncode per order toevoegen. Als de Shopping Bag eenmaal naar wens is, klik je op de knop ‘Afrekenen’. Na het invullen van het bestelformulier, inclusief betalingsinformatie, klik je op ‘Afrekenen’ waarna je wordt doorgeleid naar een beveiligde omgeving waar je de betaling kunt verrichten. Hierna is je bestelling voltooid.

2.2 De koop- en verkoopovereenkomst

Bij het verwerken van je bestelling stuurt K&P Products je een e-mail waarin de ontvangst van de bestelling wordt bevestigd. De koop- en verkoopovereenkomst gaat in vanaf het moment van verzenden van de betreffende e-mail. De betreffende overeenkomst wordt daarom beschouwd als afgesloten in Nederland.

2.3 Weigering transactie

K&P Coffee behoudt zich echter het recht voor het verwerken van een transactie te weigeren om wat voor redenen dan ook en/of te allen tijde naar eigen goeddunken te weigeren iemand diensten te verlenen.

2.4 Levering

De Website levert wereldwijd. Neem voor vragen over orders buiten de Europese Unie contact op met onze klantenservice.

3. PRIJZEN EN INFORMATIE OP DE WEBSITE

3.1 Vermelde prijzen

De prijzen die worden vermeld op de Website zijn inclusief BTW, maar zijn exclusief verzendkosten. De totale prijs die wordt vermeld op de bestellijst en op het elektronische bestelformulier is inclusief de verzendkosten. Alle invoerrechten en/of lokale omzetbelasting zijn/is voor rekening van de klant. Deze zijn niet inbegrepen bij de prijs. K&P Coffee behoudt zich het recht voor de prijzen op elk moment te wijzigen. 

3.2 Prijsveranderingen na reeds afgesloten koop- en verkoopovereenkomst

Veranderingen in prijzen zijn niet meer van invloed op het verschuldigde bedrag bij een reeds afgesloten koop- en verkoopovereenkomst die is bevestigd door K&P Coffee door middel van een e-mail.

3.3 Informatie met betrekking tot prijzen, specificaties, etc.

Hoewel alle informatie met betrekking tot prijzen, specificaties, etc. met de grootste zorg op de website is geplaatst, kan K&P Coffee de nauwkeurigheid ervan niet garanderen.

3.4 Geen leveringsplicht bij onjuiste informatie

K&P Coffee is niet verplicht bestellingen te leveren die zijn geplaatst op basis van onjuiste informatie op de website.

3.5 Informatie op externe website

Bepaalde links op de website geven toegang tot sites en informatiebronnen die worden geëxploiteerd en onderhouden door derden. K&P Coffee heeft geen controle over deze sites en is niet aansprakelijk voor de inhoud ervan.

4. BETALING

Betaling kan worden uitgevoerd door middel van een creditcard of alternatieve betaalwijzen die worden vermeld op het elektronische bestelformulier. Door gebruik te maken van een bepaald(e) creditcard(nummer) bevestig je dat de gebruikte creditcard de jouwe is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van je rekening wanneer je bestelling is geaccepteerd door K&P Coffee. Alle creditcardhouders zijn onderhevig aan validatiechecks en toestemming van de verstrekker van de kaart. Als de verstrekker van jouw betalingskaart weigert om betaling goed te keuren zullen we de levering uitstellen en contact met je opnemen. In dat geval is K&P Coffeeniet aansprakelijk voor vertraging of niet-levering. Creditcardinformatie wordt verwerkt door middel van een SSL(secured socket layer)-verbinding. K&P Coffee is niet aansprakelijk voor misbruik van deze gegevens door derden.

5. LEVERING

5.1 Levertermijn

K&P Coffee doet haar uiterste best alle aankopen te leveren binnen de periode die wordt aangegeven op de website. K&P Coffee is hierbij echter afhankelijk van haar leveranciers. Als gevolg daarvan zijn alle op de Website vermelde tijden slechts een indicatie. K&P Coffee is op geen enkele manier aansprakelijk als levering op een later tijdstip plaatsvindt. Het overschrijden van de leveringstijd en/of het overschrijden van de termijn van dertig dagen na het plaatsen van de bestelling stelt K&P Coffee niet automatisch in gebreke.

5.2 Aflevering van je bestelling

Je pakket wordt in de Benelux geleverd door DHL. Koffie die je op maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur hebt geplaatst, worden de volgende dag bezorgd, speciale situaties uitgezonderd. Plaats je je bestelling in het weekend dan wordt de bestelling op maandag verwerkt en op dinsdag geleverd. 

5.3 Verzekering van verzending

Alle artikelen zijn verzekerd via K&P Coffee tot het moment dat ze op jouw adres zijn afgeleverd. Eventuele klachten met betrekking tot de staat waarin de goederen zijn geleverd (waaronder ontbrekende labels en tags) mogen niet later dan twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail of telefonisch worden ingediend bij K&P Coffee; de contactinformatie staat vermeld in paragraaf 1.

Indien een zending niet binnen 14 dagen bij je geleverd wordt, zal K&P Coffee bij de vervoerder een onderzoek in laten stellen naar de status van de verzending van de order. Pas nadat bij K&P Coffee de uitkomst van dit onderzoek bekend is, zal K&P Coffee eventueel overgaan tot terugbetaling van de waarde van de order. Indien de schuld van het niet aankomen van jouw order bij K&P Coffee of de vervoerder ligt zal K&P Coffee de waarde van je order vergoeden.

6. RETOUR

6.1 Annuleren, ruilen of retourneren van je bestelling

Het ruilen van een artikel is enkel mogelijk door een nieuwe order te plaatsen via de website.

Het annuleren van een bestelling kan alleen kosteloos indien de bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten.

Controleer het product direct na ontvangst alvorens je de verpakking open doet en besluit dan binnen 7 werkdagen of je het product accepteert of niet.

Na het openen en het in gebruik nemen van de koffie of thee kun je je er niet meer op beroepen dat het product niet aan de overeenkomst beantwoordt. Het artikel kan niet worden teruggenomen, hersteld, noch geheel of ten dele worden vergoed.

Alle goederen die zijn gekocht bij K&P Coffee kunnen worden teruggestuurd nadat een retournummer is aangevraagd via de Website. Dit dient binnen 7 werkdagen na ontvangst van de levering te worden gedaan. Daarna dienen de goederen binnen nog eens 7 dagen te worden teruggestuurd. De kosten van een retourzending zijn volledig voor rekening van de koper.

Het aanvragen van een retournummer kan via de Website. Selecteer in ‘Bestellingen’ in je account de order waarin het product dat je wilt retourneren zich bevindt. Vervolgens kun je het product/de producten dat/die je wilt retourneren selecteren. Geef aan wat de reden van de retour is en klik op ‘Verzend’.

Door een retournummer aan te vragen, wordt onmiddellijk de koop- en verkoopovereenkomst tussen K&P Coffee en de klant beëindigd en verplicht de klant zich de goederen binnen 7 dagen terug te sturen naar K&P Coffee. Retourzendingen moeten worden gemarkeerd door de koper door het retourformulier bij te voegen. Ongemarkeerde goederen mogen door K&P Coffee zonder terugbetaling worden teruggestuurd naar de koper.

Bij levering van het pakket zit ook een retouretiket. Dit etiket kun je gebruiken voor het terugsturen van het pakket. Pakketten die binnen Nederland worden geretourneerd kunnen worden afgeleverd bij het postkantoor.

Ben je in het buitenland?

Kies een veilige, trackable verzendmethode retourneer je order naar onderstaand adres.

K&P Coffee

Karmelweg 6A

3061KE Rotterdam

Nederland/The Netherlands

Indien er onrechtmatig gebruikt wordt gemaakt van een alternatief afleveradres (zoals een antwoordnummer) zullen de verzendkosten in mindering worden gebracht van het te crediteren bedrag.

We raden aan het pakket te verzekeren; jij bent verantwoordelijk voor schade aan of vermissing van de producten totdat ze ons magazijn hebben bereikt. K&P Coffee kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden voor het zoek of beschadigd raken van pakketten of artikelen bij de retourzending.

De kosten van een retourzending vanuit het buitenland zijn volledig voor rekening van de koper. K&P Coffee vergoedt de retourkosten vanuit het buitenland niet.

Alle correct geretourneerde producten – waarvoor een terugbetaling is gevraagd – worden als terugbetaling bijgeschreven op het creditcardaccount, bankaccount of PayPal-account van de oorspronkelijke koper. Om een terugbetaling te krijgen, moet het product in nieuwe, ongebruikte staat zijn, met alle oorspronkelijke verpakkingsetiketten nog aangehecht. Nieuw en ongebruikt betekent dat de verpakking ongeopend is, de zakken nog gesealed zijn en labels en etiketten geen tekenen van gebruik vertonen.

Als je een artikel van K&P Coffee als geschenk hebt ontvangen, mag je dit binnen 14 dagen na ontvangst omruilen voor een ander artikel voor dezelfde prijs of een hoger bedrag, mits je het prijsverschil en de bijkomende verzendkosten en eventuele invoerrechten en/of lokale belastingen betaalt.

6.2 Termijn van terugbetaling

Maximaal 5 werkdagen nadat K&P Coffee het geretourneerde product heeft ontvangen wordt het geld overgemaakt naar je creditcard- of bankrekening of je Paypal-account. Banken, creditcardmaatschappijen en PayPal hanteren hun eigen termijnen voor het overboeken van bedragen. Daardoor kan het zijn dat het langer duurt voordat het bedrag daadwerkelijk op je rekening wordt bijgeschreven. K&P Coffee kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld.

6.3 Verantwoordelijkheid voor retourzending

K&P Coffee is niet verantwoordelijk voor je retourzending. Je bent als afzender verantwoordelijk voor de daadwerkelijke aflevering van je zending op het juiste retouradres van K&P Coffee. Het pakket dient daartoe op de juiste wijze bij het postkantoor te worden aangeboden. Indien niet kan worden bewezen dat een zoekgeraakte retourzending behoorlijk is afgeleverd bij het postkantoor is K&P Coffee niet verplicht tot vergoeding van het product.

7. PRIVACY

K&P Coffee respecteert je privacy. De informatie die door jou wordt verstrekt via de website wordt uitsluitend gebruikt om je bestelling te verwerken en je te informeren over K&P Coffee en haar producten.

8. AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van K&P Coffee richting de koper is beperkt tot het bedrag van de aankoopprijs. K&P Coffee is nooit aansprakelijk voor winstderving of verlies van goodwill of enige andere gevolgschade.

9. VAN TOEPASSING ZIJNDE WETGEVING EN FORUM

Op alle transacties is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing, ook als de koper woonachtig is in het buitenland.